Webdesign

Professioneel webdesign

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het van belang een professionele uitstraling te hebben. De inhoud en de vormgeving zijn zeer belangrijk. Maar het tegenwoordig ook belangrijk om gevonden te worden op internet.

Responsive Design

Tegenwoordig worden website voor een groot deel opgevraagd op een mobile telefoon of op een tablet. Dus een site moet daar ook goed uitzien en snel genoeg zijn. Met responsive design is het mogelijk om dit op alle apparaten goed te laten werken. Verder moet het mogelijk zijn om de inhoud van een website makkelijk zelf te kunnen aanpassen. Dus berichten en plaatjes moet je zonder veel gedoe kunnen publiceren. De meest gebruikte tool hiervoor is WordPress. Deze tool is in basis gratis, maar templates of uitgebreide plug-ins moeten vaak gekocht worden. Heeft u nog een oude website die er minder fraai uitziet op een telefoon kunnen wij u helpen om deze omzetten.

Service & Beheer

WordPress en andere content management systemen hebben ook een nadeel. Het risico dat de site gehacked wordt is groter dan bij de oudere technieken. Het beheer en up to date houden van de tools en plug-ins van de site is dan ook van het grootste belang. Wij kunnen er voor zorgen dat u daar zo min mogelijk druk over hoeft te maken.

Zoekmachines

Vindbaarheid is uiterst belangrijk op het internet. U kunt nog zo’n mooie site hebben. Maar ze moeten u wel kunnen vinden. Hoewel Google en andere zoekmachines hun algoritmes niet prijsgeven, zijn er wel mogelijkheden om hoger in de ranking te komen. Dit gaat niet van de ene op de andere dag. Maar daarmee hebben we goede resultaten behaald.